Zonnebloem - sbbmijnmijnbuurt

logo
Behartiging algemene belangen
van de woonkern de MIJNbuurt
in de gemeente Landgraaf
Ga naar de inhoud

Zonnebloem

Wij zoeken dringend vrijwilligers voor de zonnebloem.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Ook wij vinden dat een lichamelijke beperking nooit een belemmering hoeft te zijn. Wij hebben echter vrijwilligers nodig om ook mensen met een lichamelijke beperking zoveel als mogelijk van het leven te laten genieten.
Binnen de lokale, zeer actieve Zonnebloem afdeling Schaesberg hebben wij behoefte aan deze vrijwilligers om onze gasten met enige regelmaat thuis te bezoeken, samen op pad te gaan of als begeleider mee te gaan naar een groepsactiviteit. Er kan zoveel meer dan je denkt.
Natuurlijk hoeft het niet perse bij een bezoek aan huis te blijven. Misschien kunnen jullie eens samen op pad, een drankje op een terras of een wandeling. Precies zoals “jouw” Zonnebloem deelnemer en jij het willen.
Als voorbeeld van gemeenschappelijke recente activiteiten noem ik graag de Paasviering, de High Tea bijeenkomst in een horeca etablissement in Schaesberg, de rondvaart op de Maas in Maastricht of simpel frietjes eten met z’n allen. De gasten, zoals wij onze deelnemers noemen kijken hier met veel plezier op terug en zien uit naar het volgende uitstapje of volgend bezoek.
Laat niemand alleen zijn en denk eens na over iets van je tijd stoppen in de lokale Zonnebloem. Enkele keren per jaar hebben wij een vrijwilligersvergadering waarin er goed naar je geluisterd wordt. Je staat nooit alleen en je wordt ondersteund door het bestuur en andere vrijwilligers. Kortom, zet die stap, zonder mensen zoals jij lukt het niet.

Wij wachten op je telefoontje.
Bestuur en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Schaesberg.

Namens het bestuur;

Lorettae Dupuis Bezoekwerk / Intake. 045-5330569
Adrie van den Burg Secretaris.
E.G.M. Lijnkamp Penningmeester.
J.J.H. Conjaerts Aktiviteiten.
Harrie Meevis Voorzitter. 06-37646979

Terug naar de inhoud